Mijn favorieten

Maak gebruik van onze aankoopservice

Een aankoopmakelaar bespaart u veel tijd en uitzoekerij. U voorkomt dat u te veel betaalt en het kan u duizenden euro’s aan financiële tegenvallers besparen die bijvoorbeeld nodig blijken voor achterstallig onderhoud of beperkingen vanwege een bestemmingsplan. Wij kennen immers de markt en zijn specialist op het gebied van aankopen. Daar komt nog eens bij dat wij als aankoopmakelaar te allen tijde uw belangen volledig behartigen (daar waar een verkopend makelaar natuurlijk in het belang van zijn verkoper handelt). Wilt u meer lezen over de verschillen tussen een aan- en verkoopmakelaar?
Als aankoopmakelaar kunnen we dan ook veel voor u betekenen.  

Wij houden dagelijks in de gaten welke woningen er in de regio te koop komen. Dat kunnen we ook voor u doen. U bent er dan zeker van dat u geen woning misloopt. Op basis van uw wensen en eisen krijgt u een kant en klaar aanbod van te koop staande woningen die voor u interessant zijn voorgeschoteld. Natuurlijk hebben we ook veel contact met makelaars in de omgeving en zijn we altijd snel op de hoogte van nieuw aanbod.

Wij kunnen inschatten met wat voor extra (verbouwings-)kosten u te maken krijgt, de reële marktwaarde bepalen, onderhandelen, de papierwinkel regelen en nog veel meer… Als aankoopmakelaar bieden we u een compleet scala aan diensten. Wij vragen hiervoor een vaste vergoeding, zodat u weet waar u aan toe bent.

Natuurlijk kunnen we u ook een gedeelte van bovenstaande diensten verlenen, bijvoorbeeld alleen het meegaan met bezichtigingen en/of onderhandelen.

 

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

  1. Een aankoopmakelaar heeft meer kennis en ervaring in onderhandelingen
  2. Een aankoopmakelaar behoedt u voor het kopen van een ‘kat in de zak’
  3. Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en blijft zakelijk
  4. Een aankoopmakelaar heeft verstand van zaken en neemt u de juridische en administratieve rompslomp uit handen

Wanneer een andere partij al een bod heeft uitgebracht op de woning die u graag wilt aankopen, is het zeer aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Juist doordat u de woning graag wilt hebben bestaat de kans dat u zich laat leiden door emotie en te veel voor de woning betaalt. Uw makelaar zal een goede afweging maken tussen de risico’s en een goede prijs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons als aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op! Uw woonwensen zijn bij ons in goede handen!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring